Miért kapnak dupla adagot a Határ csárdában az őrségi szállás vendégei?

A veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóház vendégeit gondosan felkészítjük arra, hogy a bajánsenyei Határ csárdában miként lehet dupla adagot kapni. 



1. Ez csak egy hétköznapi menü volt a bajánsenyei Határ csárdában, ám most is jó visszaemlékezni rá


Egy szállásgazdának ugyanis gondoskodnia kell a vendégeiről akkor is, ha nem a szálláson vannak, hanem éppen kóborolnak az Őrség szépségeit csodálván. Mivel az őrségi látnivalók között vándorló népek is megéheznek délben, de még vacsoraidőban is, ezért érdemes őket ellátni egy jótanáccsal. Mégpedig azt kell a lelkükre kötni, hogy a Határ csárdában említsék meg, miszerint ők a veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóházból jöttek - s akkor dupla adagot fognak kapni, bármilyen ételt rendeljenek is. 

A dolognak - bármilyen csodálatosnak tűnik is - egyszerű magyarázata van. A Határ csárdában minden vendég eleve dupla adagot kap, akár tőlünk ment oda, akár máshonnan. Az azonban biztos, hogy a nevünket hallván ezek a drága emberek egy-két fokkal nagyobb szeretettel adják az asztalukra az ételt. 





Ne fogadjon el utángyártott, sérült csomagolású, vagy rosszarcú eladó által kínált Cserépmadár szállás és Csinyálóházat! Rovológus által vezetett hiteles őrségi szállás csak nálunk!  



Kétségtelen, hogy elfogult vagyok, mert teljes szívemből szeretem az Őrséget és a szállásunkat, de Ön is így járhat, ha egyszer nálunk nyaral! Hívja most a 06(20)534-2780-as telefonszámot!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóház hivatalos oldala

Veleméri szállás az őrségi és őrségközeli látnivalók legjobb bemutatásával

Problémamegoldásban segít az őrségi szállás