Őrségi szállás reggelivel

 

A legjobb őrségi szálláson is megéhezik a kedves vendég és amikor körülnéz, a jobb helyeken örömmel tapasztalhatja, hogy van enni- és innivaló a keze ügyében. E felemelő élményben lehet része azoknak, akik a veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóház nevű őrségi szálláson foglaltak maguknak szállást. 

Az alábbi képek azokat a reggelirészleteket mutatják, amelyeket korábbi vendégeink már régen elfogyasztottak, de amelyhez hasonlóban Önnek is része lehet, ha felhívja a 06(20)534-2780-as telefonszámot szállásfoglalás végett. Gondoskodni fogunk arról, hogy a legszebb - reggelivel kapcsolatos - reményei is teljesüljenek. A képeken - a hőkőnsült perectől eltekintve - nem jelenik meg teljes súlyával a páratlan lehetőség, hogy a szomszédainktól igazi házi reggelit is kaphatnak.
1. ábra. Amikor a reggeli visszanéz, akkor Ön a veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóház vendége is lehet




2. ábra. A kávérajongók paradicsoma a veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóház


3. ábra. Ez a három szép stangli már évekkel ezelőtt elfogyott, de a fémtálca még mindig szolgálja a reggelizni vágyókat a veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóházban (ami egy különleges őrségi szállás fedőneve)



4. ábra. A vendégeink meg szokták kérdezni, miért olyan könnyű és különlegesen finom a rántotta a veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóházban (eláruljuk: egy kis tej és némi só csodákat tesz)



5. ábra. A reggelizőasztalt egy ilyen hepehupás tájban nem lehet akárhová tenni, azonban a veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóház gazdája előre megtervezte és megépítette a vízszintes felületet, hogy a legkedvesebb vendégeinek ide is megteríthessen (csak az asztalterítő helyzetét felejtette el ellenőrizni a fényképezés előtt) 



6. ábra. Tejjel igen jól tud esni egy finom túrósbatyu az őrségi Cserépmadár szállás és Csinyálóházban is, meg másutt is



7. ábra. Különleges csemege a veleméri (Varga féle) pirított csirkeszív erős paprikával, paradicsommal és zöldhagyma szárával, a vendégek hónapok múltán is köszönőlevelet írtak, amelyben e fogás kiválóságát emelték ki



8. ábra. A veleméri szomszédunkban lehet kapni frissen készült házisajtokat is, de azoknak egyelőre nincs ilyen szép színes csomagolása, ezért ezt a gyári termékskálát mutatjuk kedvcsinálónak



9. ábra. Gyümölcstál a veleméri szállásunk kínálatából




10. ábra. Ez is egy múló reggeli pillanat volt a veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóház egyik teraszán



11. ábra. Ez - mint az látható - egy tál gyümölcs Veleméren



12. ábra. Veleméri hőkőn sűlt perec



Irodalom

Video a szállásról és környezetéről 

Velemér

Őrségi látnivalók

Őrségi szállás medencével

Őrségi falusi turizmus

Őrségi szállás félpanzióval

Őrségi lakosztály

Őrségi szállás Szép kártyával

Őrségi szállás házi jellegű vacsorával





06(20)534-2780
cserepmadar@gmail.com




Varga Géza 

szállásgazda

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóház hivatalos oldala

Veleméri szállás az őrségi és őrségközeli látnivalók legjobb bemutatásával

Problémamegoldásban segít az őrségi szállás