Őrségi szállás hármat fizet kettőt kap ajánlattal

A szállásközvetítő portálokon be van jelölve, hogy csak min. három éjszakás foglalásokat fogadunk el az őrségi szállásunkon, amire a pandémia miatt van szükség. Ugyanis az egyes foglalások között igyekszünk 1-2 üres napot kihagyni, mert egy nap alatt a vírus magától is elpusztul s ez segíti (hatékonyabbá és veszélytelenebbé teszi) a fertőtlenítő munkánkat. Így azonban az 1-2 éjszakás foglalás igen drága lenne a szállásadónak, hiszen romlik a szobák kihasználatlansága (ami a rövid őrségi szezon és a kevés szoba mellett garantálja a veszteségességet). Ráadásul, ha akadna időnként olyan vendég, aki két hétre szeretné elhozni hozzánk a családját, akkor azt a sűrű 1-2 éjszakás foglalások megakadályozhatják. Ehhez a közzétett feltételhez aztán minden egyéb hirdetési felületen is illik ragaszkodnunk a verseny tisztességességét fenntartandó. 


1. ábra. A veleméri Cserépmadár szállás, egy hangulatos őrségi szálláshely részlete


Ez volt az üzletpolitikánk az őrségi szállással, amikor legutóbb a szállásfoglaló portálokon kívül, közvetlenül érkezett hozzánk egy ajánlatkérés 2 éjszakára. Tájékoztattam a kedves érdeklődőt, hogy nálunk csak 3 éjszakára lehet foglalni. Ő viszont arra hivatkozott, hogy nem kapnak szabadságot a harmadik napra, ezért csak két éjszakára tudnak jönni. Gyakorlott házigazdaként azonnal készen voltam az áthidaló megoldással, mondván:

- Nem kötelező mind a három éjszakát itt tölteniük, elegendő az is, ha a harmadikat csak kifizetik. - 

A kedves vendégjelöltnek volt humora és azonnal jelezte, hogy ez újdonság, mert ilyesmiről - hármat fizet, kettőt kap akcióról - még nem is hallott. Szerencsére, ennek ellenére azonnal lecsapott a világraszóló lehetőségre és postafordultával küldte a 3 éjszakára vonatkozó teljes szállásdíjat, amivel nálunk le lehet foglalni a szállást. 

Amikor beérkezett a szállásdíj és azt visszaigazoltuk, már közölték is velünk az örömhírt. E szerint a család megnézte a honlapjainkon a szállásunk képeit, meg a leírását és úgy döntött, hogy ezen a szép helyen mégis csak eltöltik mindhárom éjszakát. Kaptak hozzá szabadságot is.

A döntéshez garatulálok és kellemes pihenést kívánok a veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóházban!





veleméri Csinyálóház emeleti hálója


  

Megjegyzések

  1. Kovacsy Imre: Hármat fizet, kettőt kap??😁 Mókás, de jó reklám!

    Varga Géza: Köszönöm! Valóban, így kell értékelni. A szállodaiparban máshol is szokás, hogy a hosszú távra érkező vendégnek alacsonyabb, a rövidebbre érkezőnek magasabb árat számítanak fel.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóház hivatalos oldala

Veleméri szállás az őrségi és őrségközeli látnivalók legjobb bemutatásával

Problémamegoldásban segít az őrségi szállás