Problémamegoldásban segít az őrségi szállás

Ha  Önnek gondja van és úgy érzi, hogy összecsapnak a feje felett a hullámok, akkor számíthat a mi kis őrségi szállásunk segítségére. A világ minden baját persze nem tudjuk megoldani, ám - tapasztalatból mondom - akadhat eset, amikor biztosan kirántjuk a kátyuból ...

Példa lehet erre a mai napi boronaházi nehézség. Ezt a gondot seperc alatt megoldottuk, minden érintett legnagyobb megelégedésére. Elmesélem a történetét, mert ez a siker adta az ötletet, hogy ingyenes szolgáltatásként nyújthatnánk is ezt a problémamegoldást a kedves szállóvendégeinknek. Mindenkinek jól jöhet, ha tudja, hogy számíthat ránk a bajban ... amelyet hamarosan megoldunk.



1. ábra. A veleméri Boronaház, ahol a felmerült problémát rögvest megoldottuk


A képen a veleméri Boronaház látható. Egy környékbeli kőműves úgy értékelte, amikor a legutóbbi felújításon átesett, hogy giccses, mert olyan, mint egy mézeskalács-házikó. Amivel most csak azt akarom mondani, hogy a szándékainknak megfelelően egyfajta idill testesül meg benne. Ám amiképpen az "igazi" mézeskalács-házikóban is meg akart sütni a gonosz boszorka egy gyermeket vacsorára, úgy ebben a mi kis létező mézeskalács-házikónkban is akadnak néha gondok. 



2. ábra. Az Ön gondjai is elszállhatnak ennél az asztalnál beszélgetvén


Vett ugyanis nekem életem párja egy tábla csokoládét, 70% kakaótartalommal, ahogyan azt kértem s ebből adódott a baj. Olyan hosszú volt ugyanis az istenadta csokoládéja, hogy nem fért bele az e célra fenntartott kis fiókba. Amelyikben a csokoládéfélét tartjuk. Azaz hazajöttünk a bevásárlásból és nem tudtunk mindent a helyére tenni, pedig rendes házban (még a mézeskalács-házikóban is) a helyére kell tenni bevásárlás után minden vásárfiát. Olyan kicsi ez a ház (egyszemélyes gondnoki lakásnak épült), hogy ha nem rakom a helyére a kávéscsészémet, akkor már fennakadást okoz. 

Nos, néztünk egymásra a kis feleségemmel, hogy most mitévők legyünk. Itt van ez a csokoládé és nem fér be a helyére.  Drámai helyzet alakult ki, amiből egy rutinos szerző akár krimit is kanyaríthatott volna, feszültségekkel teljes, vérbő cselekménnyel. Forgott az agyunk kereke s végül nekem támadt egy mentőötletem. 

- Törjük le a végét és együk meg! - mondtam s a gondolatot hamarosan tett is követte. A baj ráncai azonnal kisimultak, teljes lett a béke.

Kívánom, hogy minden kedves olvasómnak ez, vagy valami hasonló súlyosságú legyen a legnagyobb problémája! S ha a megoldást keresi (le akarja törni egy csokoládé sarkát), akkor mi szívesen adunk hozzá szobát egy hasonlóképpen meseszerű szállásépületben, ugyanezen a portán. Garantáljuk e probléma gyakorlott és kifogástalan megoldását!



3. ábra. A Boronaházban írom a hasonlóképpen magvas gondolataimat



Problémamegoldó őrségi szállás foglalásához hívja a 06(20)534-2780-as telefonszámot! www.cserepmadar.hu www.csinyalohaz.hu


Varga Géza szállásgazda

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóház hivatalos oldala

Veleméri szállás az őrségi és őrségközeli látnivalók legjobb bemutatásával